Általános Szerződési Feltételek

Felhasználási Feltételek Szolgáltatásaink árai kizárólag a repülőgép igénybevételével kapcsolatos költségeket tartalmazzák, de a tőlünk és szándékunktól függetlenül a repülőterek tulajdonosaitól és a jogszabályi szabályozástól (pl. reptér használati illetékek) függő díjtételeket külön kiadásként vagyunk kénytelen felszámítani.

Felszállási illetékek

Jelenleg a felszállási illeték felszállásonként repterenként és szolgáltatásonként változó értékű.

A Magyar Közlöny 2012. december 7-én megjelent számában került kihirdetésre a légiközlekedésről szóló 1995. évi XCVII.törvény módosítása.

“…A nem nyilvános repülőtér igénybevételét a repülőtér üzemben tartója engedélyezheti. A polgári célú nem nyilvános repülőtér használatáért ellenszolgáltatás kérhető, amelyet a repülőtér üzemben tartója állapít meg és a 72. §-ban említett légiforgalmi tájékoztató kiadványban tesz közzé…”

Biztosítások

A szolgáltató felelőssége a repülés során bekövetkezett balesetekért a Ptk. 314. §-re tekintettel a szolgáltató felelősségbiztosításának mértéig korlátozott, amelyre a tekintettel a voucher ára árkedvezményt tartalmaz. A felelősségbiztosítás feltételei itt tekinthetőek meg: